ENG BH
Picture

DRUGE RADIONICE

Yuko Shimizu - Radionica

 

TEMA: Dobre ideje čine izvrsnu ilustraciju

Ova radionica je za ilustratore na bilo kojoj razini, od početnika do naprednih. Usredotočit ćemo se na odnos između dobrih ideja i ilustracija. Za zagrijavanje radit ćemo na zabavnom malom projektu kako bi stimulirali naš mozak i došli do zanimljivih ideja, onda ćemo raditi na jednom projektu od početka do kraja. Također ćemo raditi brze vježbe kako bi usavršili vještine crtanja.

Biti će zabavno!

MENTORICA: Yuko Shimizu

Radionica će se održavati od 10. do 13.10.2013. u periodu od 15:00 do 18:00 sati u prostorijama Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu.

Na radionici će moći učestvovati najviše 16 studenata.

ROK ZA PRIJAVU: 06.10.2013.Prijave su zatvorene!

 

Spisap učesnika:

Damir Balić
Kenan H.Omerović
Marko Gačnik
Ena Čabrić
Midhat Ervin Fetahagić
Tamara Lazić
Lejla Turkušić
Emina Škrebo
Arnela Brkan
Iris Begović
Amina Kovačević
Enida Delimustafić
Enna Iblizović
Marijana Džambo
Jasmina Romano
Eldar Kobašlić

Ministarstvo Kulture i Sporta Kantona SarajevoGrad SarajevoFondacija za muzicke, scenske i likovne umjetnosti Ambasada Sjedinjenih Američkih Država BiHALUObala Art CentarKriterionUGBiHGalerija JavaMirko Ilić Corp.
British CouncilFrancuski InstitutMargoBlow Up4 Sobe gospodje Safije Turkish AirlinesDelikatesnaSky Cola Hostel Massimo Mucha Lucha
Radio Sarajevo Media Marketing Depo portal Designed.rs VizkulturaSub magazin Mikser Festival Wroclove Design Festival Month of Design Magdalena Festival